Tarım ve Orman Bakanlığı, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü ‘Hayalet Av Araçlarının Temizlenmesi’ projesi

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığımıza, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğümüze, Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğümüze ve Bala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze federasyonumuz adına teşekkürlerimizi sunuyor, paylaşmış olduğum bu ‘Hayalet Av Araçlarının Temizlenmesi’ projesi gösterinin ülkemizdeki tüm ilkokullarda da yapılmasını temenni ediyoruz.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğümüzün ‘Hayalet Av Araçlarının Temizlenmesi’ projesini;

BU ANLAMLI SUNUM İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

BALIKLARIN İNSAN SAĞLIĞI AÇISINDAN FAYDALARININ ANLATILMASI SONRASINDA ONLARIN NASIL KORUNACAĞININDA ANLATILDIĞI ANLAMLI BİR ÇALIŞMA OLDU.

Bala İlçemizde geçtiğimiz perşembe günü düzenlenen etkinlik kapsamında aynı zamanda Hayalet Ağlar hakkında da farkındalığı artırma çalışması yapılarak öğrenci kardeşlerimizce Hayalet Ağların zararları ile ilgili temsili gösteri yapılmıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğümüzün ‘Hayalet Av Araçlarının Temizlenmesi’ projesini;

-Bu av araçların ithalatının, üretiminin ve satışının kontrol altına alınmaması,

-Sahadaki kontrol ve denetimlerin yeterince yapılmaması sebebiyle bu günlere gelinmesi,

-Her ne kadar proje devam ediyor olsa da bunların aynı şekilde eskisi gibi devam etmekte olduğu,

-Özellikle plastikten yapılan av araçları (Örneğin; Misina Ağlar) konusunda da herkesçe biliniyor olmasına rağmen nedense bir türlü gereken tedbirin alınmaması gibi sebeplerden dolayı eleştirdiğimiz zamanlar oluyor.

Fakat tabi ki ilgili kurumlarımızın her zaman olduğu gibi yanındayız ve projeyi destekliyoruz.

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığımıza, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğümüze, Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğümüze ve Bala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze federasyonumuz adına teşekkürlerimizi sunuyor, paylaşmış olduğum bu gösterinin ülkemizdeki tüm ilkokullarda da yapılmasını temenni ediyoruz.

2 Kasım 2023 günü ASOF Federasyonumuzu temsilen benim ve Denetim Kurulu Üyemiz Özden hanımında katılım sağladığı Bala İlçemizdeki bu çalışma gerçekten harikaydı.

Geniş bir kadro ile ülkemizin her ilkokulunda yapılması dileklerimizle,

Emeği geçenlerin yüreğine sağlık.

M Serkan Inanç

Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu

ASOF Yönetim Kurulu Başkanı

#ASOF #TarımveOrmanBakanlığı #BalıkçılıkveSuÜrünleriGenelMüdürlüğü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Yer Mersin: Zıpkınla 150 kilogramlık dev balık avı şaşırttı!
Next post Denizyıldızının gizemi çözüldü: Kafası yok sanılıyordu…