Elazığ’da kaçak balık avlayan 3 kişiye 49 bin lira ceza. - Oltacı Dergisi

Elazığ’da kaçak balık avlayan 3 kişiye 49 bin lira ceza.

Elazığ Palu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince durdurulan N.Ç.’nin aracında 1 ton kaçak avlanan balık ele geçirildi.

Elazığ Palu ve Baskil ilçelerinde kaçak balık avlayan ve nakleden 3 kişiye toplamda 49 bin 683 lira para cezası kesildi.

Baskil İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince de H.Ç. ve M.A.’nın aracın yapılan aramada, 775 kilo kaçak avlanan balık ele geçirildi. 3 kişiye Su Ürünleri Kanunu’na muhalefetten toplam 49 bin 683 lira para cezası uygulandı.

Ele geçirilen balıklar jandarma ekiplerince Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne teslim edildi.(DHA) KAYNAK milliyet

Previous post Rastgeleder 2023 Sinek balıkçılığı Fly Fishing Etkinliği 5 – 7 Mayıs tarihlerinde Ayaş Çanıllı barajında gerçekleşti.
Next post Küresel ısınma Türkiye’de balıkçılığı da etkiledi. ‘İklim değişikliği etkisiyle özellikle iç sularımızda yüzde 25 oranında azalma olacak’