Denizler hayalet ağlardan temizleniyor. Hayalet Ağ Avcıları projesi. Ege ve Marmara’dan yaklaşık 50 Bin metrekare hayalet ağ denizlerden toplandı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürüttükleri Hayalet Ağ Avcıları projesi kapsamında denizdeki ağları temizleme çalışması yapıldığını aktardı. Proje kapsamında Ege ve Marmara’da yaklaşık 50 Bin metrekare büyüklüğünde ağın denizlerden toplandığı belirtildi.

ÇOMÜ Deniz Bilimleri Fakültesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ortaklığında, Hayalet Ağ Avcıları projesi ile denizler temizleniyor.

ÇOMÜ Deniz Bilimleri Fakültesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ortaklığında, proje ile denizler temizleniyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, ÇOMÜ Deniz Bilimleri Fakültesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen projekapsamında denizlerdeki ağları çıkarma çalışması yürütüldüğünü aktardı.

Edremit Körfezi’nde devam eden çalışma ile denizlerin temizlendiği belirtilirken Ege ve Marmara’dan yaklaşık 50 Bin metrekare büyüklüğünde ağın denizlerden toplandığı belirtildi.

Kaynak canakkalegundem

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Atıklar derenin rengini değiştirdi: OSB’ye ceza, 3 fabrikaya kapama
Next post Denizi olmayan Sivas’ta yapay göl yaptı başı derde girdi,3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Herkes balık tutmaya geliyordu