KARTEPE SAZAN BALIĞI TUTMA YARIŞMASI SONUÇLANDI / Şadi AKDOĞAN

KAMADER BASIN BÜLTENİ

KARTEPE SAZAN BALIĞI TUTMA YARIŞMASI SONUÇLANDI

Kartepe Belediyesi ile Kocaeli Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’nin (KAMADER) ortaklaşa düzenlediği 13. Ulusal ve Uluslararası Sazan Balığı Tutma Yarışması’nda dereceye girenler ödüllerini aldı.

Kartepe Belediyesi ile Kocaeli Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’nin (KAMADER) ortaklaşa düzenlenen Sazan Balığı Tutma Yarışması, sportif sazan balıkçılığı ve modern sazan avcılığını kamuoyuna tanıtmak, bölgenin doğa sporları potansiyelini ve kültürünü ön plana çıkartmak amacıyla, 13. Ulusal ve Uluslararası Sazan Balığı Tutma Yarışması sonuçlandı. Yaklaşık 112 sporcunun Sapanca Gölü’nün Kartepe, Sapanca ve Serdivan bölgelerinde kıyasıya mücadele ettiği yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.

GENİŞ KATILIM

Sazan Balığı Tutma Yarışmasına Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, İl Başkan Yardımcısı Muharrem Top, İl Tarım Müdürü Kerim Mete, KAMADER Başkanı Engin Uztürk  ve davetliler katıldı. Yarışmada 28 sektörde 112 yarışmacı, 15 hakem ve 15 saha görevlisi nezaretinde kıyasıya mücadele etti.

 HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ

Törende konuşan KAMADER Başkanı Engin Uztürk, desteklerinden dolayı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a teşekkür etti. Belediye Başkanı Kocaman ise “Yarışmada emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Her geçen yıl kendisini geliştiren bir yarışmayı tamamladık. Yarışmaya katılanlar kıyasıya mücadele ettiler. Önümüzde ki yıllarda daha güzelini hep birlikte yaşamayı umut ediyorum. Her zaman sizlere desteğimizi vereceğiz” dedi. Konuşmalar sonunda yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.  

UZTÜRK – KAMADER Başkanı Engin Uztürk, Kamader’in 13 Kartepe de ise 6. Ulusal ve Uluslararası Sazan Balığı Tutma Yarışması’nda En Çok Balık 3’ncüsü NikomediaCarpTeam’a ödülünü verdi.

ABİŞ – Kartepe Bölge Koordinatörü Nihat Abiş,Kamader’in 13 Kartepe de ise  6. Ulusal ve Uluslararası Sazan Balığı Tutma Yarışması’nda En Büyük Balık Ödülü’nü kazanan KASOBDER’e ödülünü verdi.

KOCAMAN – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman,Kamader’in 13 Kartepe de ise 6. Ulusal ve Uluslararası Sazan Balığı Tutma Yarışması’nda En Çok Balık Birincisi olan KASOBDER’e ödülünü verdi.

METE – İl Tarım Müdürü Kerim Mete,Kamader’in 13 Kartepe de ise  6. Ulusal ve Uluslararası Sazan Balığı Tutma Yarışması’nda En Çok Balık İkincisi olan Balık Zokası-AlienCarp’a ödülü verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Turnalara veda ederken / Mehmet ÜNAL
Next post Sizin Trofeleriniz / Kadir AKAR