YAĞMURSUYU GÖLETİ SPORTİF SAZAN BALIĞI YAKALAMA YARIŞMASI

Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu

YAĞMURSUYU GÖLETİ SPORTİF SAZAN BALIĞI YAKALAMA YARIŞMASI

16 Ekim 2022 – Pazar

Anadolu Organize Sanayi Bölgesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Zafer Kutlamaları bu yıl 13 – 14 – 15 – 16 Ekim 2022 Tarihleri arasında düzenlenecektir.

Bu kutlamalar esnasında 16 Ekim 2022 tarihinde federasyonumuz hakemleri gözetiminde gerçekleşecek olan YAĞMURSUYU GÖLETİ SPORTİF SAZAN BALIĞI YAKALAMA YARIŞMASI Pazar günü sabah 07.00 ile 12.00 saatleri arasında düzenlenecek ve dereceye giren yarışmacılara olta takımı ve plaket hediye edilecektir.

Yarışma şartnamesi ve programı ekte mevcuttur.

Birleşmiş Milletler Küresel Çevre Fonu (GEF/SGP) desteği, ANKARA’DA GELECEĞE RASTGELE sloganı ile Federasyonumuzca yürütülen “Ankara’nın Önemli Sulak Alanlarında Eko-Turizm ve Rekreasyonel Amaçlı Sürdürülebilir Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Projesi” kapsamında organize edilecek olan yarışmaya katılmak isteyenlerin aşağıdaki linkten ön kayıtlarını yaptıktan sonra federasyonumuzun 0533 129 71 91 numaralı telefonunda irtibata geçmeleri rica olunur.

Yarışma da kontenjan sınırı vardır.

Geleneksel 6. Sportif Sazan Balığı Yakalama Yarışması Katılım Formu Linki

https://docs.google.com/forms/d/1Y0wIe8wolDIE_fmx_Drdt2JaWBke7bPdWQb-VGcsb6Q/viewform?edit_requested=true&fbclid=IwAR0EODOg8P6D_jEEsZIwWdDwz_ERVZi2U0koYMpqBD-palVd0OVE1WhLjgo

Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu

ASOF Yönetim Kurulu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Mahsur kalan 240 pilot balina öldü
Next post Felaket kapıda: Mercan resiflerinin yarısı 13 yıl içinde yok olabilir