Balık tutmak için tekne ile baraja girdiler! Tekne battı; 1 ölü

Çanakkale’nin Ezine ilçesindeki Bahçeli barajında gerçekleşen olayda iddiaya göre 3 kişi tekne ile balık tutmak istedi.

Teknenin batması sonucu 1 kişi barajda kayboldu. 2 kişi ise kendi imkanlarıyla yüzerek karaya çıktı. Ekipler barajda kaybolan Afganistan uyruklu Gulam Haziret’in cansız bedenine ulaştı.

ÇANAKKALE – Ezine ilçesindeki Bahçeli Barajı‘nda meydana gelen olayda, iddiaya göre Ali Aktaş (58), Kemal Ateş ve Afganistan uyruklu Gulam Haziret balık tutmak için geldi. Üçlü, tekneyle balık tutmak için açıldı. Nedeni henüz belli olmayan bir şekilde tekne battı. Teknedekiler suya düştü.

GÖZDEN KAYBOLDU

Ali Aktaş ve Kemal Ateş kendi imkanlarıyla yüzerek karaya ulaştı. Afganistan uyruklu Gulam Haziret ise kayboldu. Olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri kurtulan 2 kişiye müdahale etti. Kemal Ateş, ilk müdahalesinin ardından ambulansla Ayvacık Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ezine'de barajda tekne battı: Kayıp 1 kişi aranıyor

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Olay yerine jandarma, Deniz Polisi, Sahil Güvenlik, AFAD, UMKE ve dalgıç ekipler sevk edildi. Ekipler arama kurtarma çalışmaları sırasında kayıp Haziret’in cansız bedenine ulaştı. Ekipler tarafından bota alınan Haziret’in cenazesi karaya çıkarıldı. Olay yerinde savcılık tarafından yapılacak olan incelemenin ardından Gulam Haziret’in cenazesi morga kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Ezine'de barajda tekne battı: Kayıp 1 kişi aranıyor
Ezine'de barajda tekne battı: Kayıp 1 kişi aranıyor

KAYNAK Sondakika

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post DKMP 15. Bölge Hazar Gölü endemik balık türlerinin izlenmesi projesi.
Next post Deniz kaplumbağaları yeni yuvalama alanları arıyor. Son 20 yıl popülasyonu değerlendirildi