Selin vurduğu Balıklıgöl’de hummalı çalışma! Kaybolduğu söylenen balıklardan da haber var

Şanlıurfa’da sel felaketi nedeniyle çamur rengine dönüşen Balıklıgöl suyu, çamurdan arındırılarak eski haline döndürülmeye çalışılıyor. Sel esnasında kaybolduğu söylenen balıklar da ortaya çıkmaya başladı.

Şanlıurfa‘da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış nedeniyle hastane, ev, işyeri, cadde, sokak ve köprüler sel sularına teslim oldu. Sele teslim olan yerlerden biri de Dünyanın ilk ve tek doğal akvaryumu olan Balıklıgöl’dü. Selin vurduğu Balıklıgöl’de su çamur rengine dönüştü. Yaşanan olumsuzluklar sonrası Balıklıgöl’ü eski beraklığına kavuşması için çalışmalar yapılarak balıklara oksijen verilmeye başlandı.

BALIKLARIN OKSİJEN İHTİYACI KARŞILANIYOR

Dünya’nın ilk ve tek doğal akvaryumunu merak eden vatandaşlar ise Balıklıgöl’e gelerek balıkların durumunu gözlemledi. Yaşanan sel felaketinden dolayı çamur rengine dönüşen Balıklıgöl’de balıkların daha sağlıklı olabilmesi için temizlik ve oksijen ihtiyaçları karşılanıyor.

VATANDAŞLAR YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Vatandaşlar ise Şanlıurfa’nın simgesi olan Balıklıgöl’e gelerek sağanak yağışın ardından balıkların durumunu gözlemleyerek yetkililer tarafından yapılan temizlik ve oksijen ihtiyaçlarının karşılanmasından memnun olduklarını ifade etti.

İşte Balıklıgöl’deki son görüntüler;

Balıklıgöl suyu normale dönüyor
Balıklıgöl suyu normale dönüyor
Balıklıgöl suyu normale dönüyor
Balıklıgöl suyu normale dönüyor
Balıklıgöl suyu normale dönüyor
Balıklıgöl suyu normale dönüyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Diğer balıkçılar çok kıskanacak…
Next post ANKARA’DA GELECEĞE RASTGELE