INTERNATIONAL ÖMERLİ CARP CUP 2022 TAMAMLANDI

INTERNATIONAL ÖMERLİ CARP CUP 2022

ASOF Federasyonumuz üyesi GESBADER ve ÖBSADER tarafından 03 – 10 Eylül 2022 tarihleri arasında İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Ömerli Barajında (Koçulu Mevkii) organize edilen 1. ULUSAL SPORTİF SAZAN BALIĞI YAKALAMA YARIŞMASI amaçlandığı şekli ile başlayıp sonuçlanmış, yarışma esnasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır.

Orman Yangınları Genelgesi sebebiyle bir hafta ertelenerek gerçekleşen yarışmada 8 Takım mücadele etmiş ve toplamda Limitler dahilinde 13 Adet Sazan Balığı ( 43.150gr) yakalanıp ölçümlenmiş ve canlı olarak Ömerli Baraj suyuna bırakılmıştır.

Birincilerin Bolu, Gölköy Barajı’da düzenlenecek ASOF CARP TÜRKİYE 2022 yarışmasına direk katılabileceği bu yarışma sonunda derecelendirme aşağıdaki şekilde oluşmuştur.

-Yarışmada En Büyük Balık Yakalama Birincisi 10Kg Snow Baits & Boatman Türkiye

-En Çok Balık Yakalama Birincisi Toplam 4 Balık, 11.400gr THE LAST CARP TEAM

-En Çok Balık Yakalama İkincisi Toplam 2 Adet Balık, 8kg GESBADER CARP TEAM

-En Çok Balık Yakalama Üçüncüsü Toplam 2 Adet Balık, 4.100gr Z-D CARP TEAM

Yarışmanın geçekleşmesi için çok büyük emek harcayan Ömerli Barajı Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (ÖBSADER) ile Gebze Sportif Amatör Olta Balıkçılığı ve Su Hayatını Koruma Derneği (GESBADER) Yönetimlerini ve üyelerini öncelikle tebrik ediyoruz.

Yarışmaya katılan takımlarımızın sporcularını ve yakaladığı balıklar ile dereceye giren ekipleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu yarışmanın gerçekleşmesinde emeği geçen, destek olan ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Et yerine balık tüketmek hem iklime hem de mideye fayda sağlıyor
Next post Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi