Oltalarına ikinci kez takılan köpekbalığını ‘Gelme bir daha’ diye bağırarak denize bıraktılar

ANTALYA’NIN MANAVGAT İLÇESİNDE , SAHİLDE OLTA İLE BALIK AVLAYAN AMATÖR BALIKÇILAR İKİNCİ KEZ KÖPEK BALIĞI YAKALADI. KÖPEK BALIĞINI YAKALADIKTAN SONRA DENİZE BIRAKMA ANLARINI CEP TELEFONU KAMERASI İLE KAYIT ALTINA ALAN BALIKÇILAR, KÖPEK BALIĞINI “GELME, HADİ OĞLUM GELME BİR DAHA” DİYE YOLCU ETTİ.

Oltalarına ikinci kez takılan köpekbalığını “Gelme bir daha” diye bağırarak denize bıraktılar

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, sahilde oltalarına ikinci kez köpekbalığı takılan amatör balıkçılar, kuyruğundan tutup sahilde sürükleyerek denize tekrar attıkları köpekbalığını “Gelme, hadi oğlum gelme bir daha” diye yolcu etti.

Manavgat Alanya sınırında Alara Çayının denize döküldüğü boğaz mevkiinde, sahilde olta ile balık avlayan amatör balıkçılar ikinci kez köpekbalığı yakaladı. Kuzu balığı diye çektikleri oltanın ucunda köpekbalığını gören balıkçılar bu kez zaman kaybetmeden onu denize geri bıraktı. Köpekbalığının denize bırakılma anını ölümsüzleştirmek isteyen balıkçılar, cep telefonu kamerası ile yaşadıkları anları kayıt altında aldı. Bir balıkçı durumdan bahsederek köpekbalığını denize doğru götürürken kayıt altına alan balıkçı ise balığı, “Gelme, hadi oğlum gelme bir daha gelme” sözleri ile uğurladı. KAYNAK antalyahakkinda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Kar can suyu oldu kuruyan göller suyla doldu taştı
Next post Kıyıya vuran ve can çekişen yunusu kurtardı