Özel oltasıyla kıskaçlı balık yakaladı

Denize açılan bir balıkçı yengeç vari bir balık yakaladı. Balıkçı kıskaçları olan balığın ne tür olduğuna çektiğini videoda yanıt aradı. Balıkçının kürekle müdahale ettiği balık karada bile seri hareketler yaptı. Balığı görenler gözlerine inanamadı.

Özel oltasıyla kıskaçlı balık yakaladı

Endonezyalı usta bir balıkçı teknesiyle balık avına çıktı. Bir süre balık tutan balıkçı, özel yapım oltasını suya atarak rızkını beklemeye başladı. Kısa süre sonra bir balık olta iğnesine takıldı. Misinayı hemen toplamaya başlayan balıkçı teknesine alacağı sırada yakaladığı balığa bakınca gözlerine inanamadı.

Yengeç gibi ayakları olan balığa dokunmaktan çekinen usta balıkçı, balığın ağzındaki olta iğnesini pense yardımıyla çıkarttı. Teknesindeki kaydırmaz paspasların üzerine balığı bıraktıktan sonra balığın susuz yerde seri hareketler yaptığını görünce meslektaşından video çekmesini istedi.

Arkadaşı video çekerken, balıkçı da bir kürekle balığı hareket ettirmek için girişimde bulundu. Kürek balığa değince balık seri bir şekilde olduğu alanın içinde yer

değiştirdi. Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan balıkçı “Bu ne tür bir balık” sorusunu yönelterek cevap aramaya başladı. Ancak sorunun yanıtı hala gelmedi.
Balığı görenler ise gözlerine inanamadı. Yengeç gibi kıskaçları olan balığın yengeç türünden olduğunu söyleyenler de oldu. 

kaynak yeniçağ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post ZAFER KUPASI’NIN BİRİNCİSİ ASOF ÜYESİ A.S.C OLDU.
Next post Akdeniz’de denizanası yoğunluğu tedirgin ediyor! ‘Balık azaldı, denizanaları çoğaldı’