Türk balıkçı Yunan askerlerine seslendi! Gücün yetiyorsa müdahale et

Yunanistan sahil güvenliği, tarafından uluslararası sularda taciz edilen Türk balıkçı o anları paylaştı. Türk balıkçılar, bölgenin Yunanistan’a ait olmadığını belirterek Yunan sahil güvenliğine karşı direndi. Görüntüler ise sosyal medyada paylaşıldı.

Uluslararası sulardaki Gökçeada ile Semadirek Adası arasındaki Zürafa kayalığında balık avlayan Türk balıkçılar, Yunanistan sahil güvenliği tarafından taciz edildi. Türk balıkçılar ise bölgenin Yunanistan’a ait olmadığını belirterek Yunan sahil güvenliğine tepki gösterdi. O anları kayıt altına alan Türk balıkçılar görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Yunan botunda bulunan yetkili komutanın, “Hayde, hayde. Git” diyerek balıkçıları taciz ettiği görülen görüntülerde, Türk balıkçılar da karşı çıkarak Yunan sahil güvenliğine “Burası uluslararası sular, yetkiniz yok. Kendi tarafınıza gidin. Sahil güvenliği aradığımız zaman kaçarsınız. Hep bunu yaptınız” dedi.

BOT GERİ ÇEKİLDİ

Tacizin boyutunu arttıran Yunan komutanı Türk balıkçılara, “Burası Yunan suları, tekneni batıracağım” diyerek tehditte bulundu. Türk balıkçılar ise “Biz burada olacağız, biz burada olmazsak onlar buralarda olacak” diyerek Yunan botuna direndi. Videonun ilerleyen anlarında ise Yunan botunun geri çekildiği görüldü. kaynak tele1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Çanakkale’de çay taştı, araçlar sular altında kaldı
Next post 40 metrelik falezlerin ucunda tehlikeli olta!