ASOF 2021 YILI İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

ASOF 2021 YILI İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

ASOF 2021 Yılı İstişare Toplantısı 19 Aralık 2021 Pazar günü federasyonumuz üyesi SAMADER – Sakarya Rastgele Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği merkez adresinde gerçekleşti.

Sabah 10.00’da başlayan toplantıda ilk öncelikle 2020 Yılında istişare edilip mutabık olunan konular üzerinde görüşmeler yapıldı.

8 Şubat 2020 ile 19 Aralık 2021 tarihleri arası çalışma ve faaliyetlerin de değerlendirildiği ilk bölüm sonrasında her geçen gün biraz daha büyüyen ASOF resmi yapısının daha çok sağlamlaşması maksadıyla tüm katılımcıların önerileri her zaman olduğu gibi titizlikle kayıt altına alındı.

Öğleden sonraki oturumda tüm görüş ve öneriler ile yaşanan sorunlar istişare edilip 2022 Yılı içerisinde yapılması planlanan çalışma ve faaliyetler ile etkinlikler görüşüldü.

Sürdürülebilir Balıkçılık ile ilgili üye derneklerin bölgesel sorunları yanı sıra ülke genelini ilgilendiren konularında ele alındığı toplantıda görev bölüşümleri de yapılarak toplantı 17.00’da son buldu.

Kötü hava şartlarından kaynaklı yaşanan sorunlara rağmen katılımın istenilen seviyede olduğu toplantıya gerekli hassasiyeti gösteren üye derneklerimizin yöneticileri, üyeleri ve delegelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Saygı ve selamlarımızla,

Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu

ASOF Yönetim Kurulu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Balık için olta attı yarasa yakaladı, balıkçı hayret etti: Gündüz vakti şaşkına döndüm
Next post İznik Gölü’nde çekilme arttı: balıkçı kayıkları karaya oturdu, adacıklar oluştu