A.S.C ADANA SURFCASTING YARIŞMASI 57 Takım, 114 Yarışmacı Katılım Sağladı.

A.S.C ADANA SURFCASTING YARIŞMASI SONUCU

Derneğimiz tarafından Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığını tanıtarak, sevdirmek ve gelişmesine katkı sağlamak, gençlerimizi olta ile sportif balıkçılığa özendirmek ve sevdirmek üzere Adana ili, Yumurtalık İlçesi, Zeytinbeli Plajı’nda 4 – 5 Aralık 2021 tarihlerinde düzenlenen balık yakalama yarışmasına ülkemizin değişik illerinden 57 takım, 114 yarışmacı katılım sağladı.

4 Aralık 2021 Cumartesi günü akşam 18.00’de başlayıp kesintisiz 14 saat süren yarışma 5 Aralık 2021 Pazar günü sabah 08.00’de son buldu.

216 Adet limit üstü, 300 Adetten fazla da limit altı balık yakalanmış, limit altı balıklar canlı olarak suya iade edilirken limit üstü yakalanan ve yaşam belirtisi olumsuz olan balıklar LÖSEV’e bağışlanmıştır.

ASOF Federasyonumuzun Yönetim Kurulu Başkanı M.Serkan İnanç’ ın Baş Hakem olarak görev aldığı yarışmaya Ankara’dan ASOF Genel Sekreterimiz Dr. Bahadır M. Can ile ASOF Sayman Üyemiz ve aynı zamanda OLTACILARDER Başkanımız İbrahim Yıldız katılım sağlayarak dereceye girenlere ödüllerini takdim etmiştir.

Yarışma sonunda derecelendirme aşağıdaki şekilde olmuştur;

En Büyük Balık Yakalama Birincisi: MESOBDER adına yarışan Tekin Kaya 47cm Minekop Balığı

En Çok Balık Yakalama Birincisi: İSCOBDER adına yarışan Murat Bozkurt ve Semihcan Kardeş 38.785 Puan

En Çok Balık Yakalama İkincisi: ESCODER adına yarışan Köksal Şahin ve Caner Kurşunlu 31.055 Puan En Çok Balık Yakalama Üçüncüsü: ASB adına yarışan Gökhan Güçlü ve Mahmut Düzgün 24.445 Puan

İlk Tutulan Balık Ödülü: Murat Dökmetaş

Bayan Yarışmacılar Ödülü: Mehtap Ateş ve Pınar Kalay

Gaziler ve Şehitler Kategorisi Ödülü:

Mahmut Çavuş (Şehit yakını)

Yusuf Çavuş (Şehit yakını)

Fuat Yılmaz (Şehit yakını)

Bu etkinliğin gerçekleşmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimizi sunuyor, yarışmamıza katılan ve dereceye giren tüm yarışmacılara bundan sonraki faaliyetlerde başarılar diliyoruz.

Saygılarımızla,

Akdeniz Surf Casting Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Derneği

A.S.C. Yönetim Kurulu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post GÖRME ENGELLİLER ÖZGÜRLÜĞE OLTA ATTI
Next post Antalya’da genç kızın Tral balığı sevinci