GÖRME ENGELLİLER ÖZGÜRLÜĞE OLTA ATTI

GÖRME ENGELLİLER ÖZGÜRLÜĞE OLTA ATTI

Biz yine beraberiz. Pandemi sebebi ile gerçekleştiremediğimiz, görme engelli dostlarımızla ”ÖZGÜRLÜĞE OLTA ATALIM” balık yakalama ve toplumda farkındalığın sağlanması amaçlı etkinliklerimizin Altı Nokta Körler Vakfı, Uluslararası Lions 118-T Yönetim Çevresi Federasyonu Göz Nurunu Koruma Göz Eşeliği Komitesi ve İSOBDER – İstanbul Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Derneği tarafından, Sarıyer Belediyesi sponsorluğu ile 28 Kasım 2021 Tarihi Saat 11:00 da İstanbul, Sarıyer, Emirgan Sahilinde gerçekleşti.

10. Etkinlikeliğimizi gerçekleştirdik.Onuncu kez sosyal bir olayı gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geleneksel bir hal alan bu etkinlik, görme engelli arkadaşlarımızın denize olta atarak gerçekleştirdiğimiz “ 10. ÖZGÜRLÜĞE OLTA ATALIM” etkinliğimizin amacı hayata olta atma farkındalığının sağlanmasıdır.

Onların sosyal hayatın içinde olmaları, tüm insanlar gibi her konuda başarılı olabilecekleri ve her alanda görev alabilecekleri toplumumuz tarafından benimsenmesi gerekmektedir.

Bu doğrultuda, her zaman görme engelli arkadaşlarımız ile birlikte olmak bizleri mutlu ediyor. İSOBDER – İstanbul Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Derneği

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Tropikal suların kırmızı lagos balığı Antalya’da yakalandı
Next post A.S.C ADANA SURFCASTING YARIŞMASI 57 Takım, 114 Yarışmacı Katılım Sağladı.