Olta balıkçısının yüzü güldü 7 kilo 200 gram LEVREK yakaladı

Kavaklı Sahili’nde olta balıkçısının yüzü güldü 7 KİLO 200 GRAM LEVREK YAKALADI

Kavaklı Sahili’nde olta balıkçısının yüzü güldü

7 KİLO 200 GRAM LEVREK YAKALADI

Covid-19 pandemisinde vatandaşların en büyük aktivitelerinden olan olta balıkçılığında geçtiğimiz gün yüzleri güldüren bir olay yaşandı. 30 yıldır olta balıkçılığı ile uğraşan Feyzullah Demirel isimli bir vatandaş tam 7 kilo 200 gram ağırlığında levrek balığı yakaladı.

“Kıyıya çekmem tam 45 dakika sürdü”

30 senedir olta balıkçılığı yaptığını ve ilk defa bu büyüklükte bir balık yakaladığını ifade eden Feyzullah Demirel, “ Boş vakitlerimi geçirmek amacıyla 30 senedir olta balıkçılığı yapıyorum ve ilk defa bu büyüklükte bir balık yakaladım.

Sabahın erken saatlerinde geldiğim sahilde oltamın hareket etmesiyle balığı çekmeye çalıştım ve zorlanınca büyük bir balık olduğunu anlamıştım. Kıyıya çekmem tam 45 dakika sürdü ve balığı denizden çıkardığım zaman sahildeki arkadaşlarım ve ben şok olduk.

Çünkü 30 yıllık olta balıkçılığı hayatımda ilk defa bu büyüklükte bir balık yakaladım. Daha öncesinde en büyük yakaladım balık Minekop’tu ama büyüklüğü bu kadar değildi.  

Balığı Ereğli’de bir restauranta sattım. Böyle bir dönemde hem moral olarak hem de ekonomik olarak çok iyi geldi. İnşallah en kısa zamanda bu büklükte başka balıklar yakalayabiliriz” dedi.

Haber: Serap DURUKAN kaynak.golcukhaber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Denize açılan balıkçıların ağına balık değil çöp, maske doluyor
Next post Tunceli’nin buzul gölleri eşsiz güzellikleriyle doğa tutkunlarını cezbediyor