Ticari Ve Amatör Balıkçılar Bir Araya Geldi

Ticari Ve Amatör Balıkçılar Bir Araya Geldi

Ülkemizde ticari ve amatör balıkçılık faaliyetlerinde bulunan iki grubun temsilcileri bir araya geldi.

22 Ocak 2020 tarihinde Foça’da düzenlenen ‘Küçük Ölçekli Ticari ve Amatör Balıkçılık Etkileşimi Çalıştayı’nda öne çıkan bazı konularda “ortak” çözüm önerileri geliştirmeyi ve çözümlerin hayata geçirilmesine ilişkin bir yol haritası oluşturmayı amaçlayan toplantı Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF-Türkiye) Moderatörlüğünde Ankara, MovenpickHotel’de gerçekleşti.

(SÜR-KOOP) Su Ürünleri Kooperatifleri Merkez Birliği’ni temsilen, SÜR-KOOP Başkanı Sayın Ramazan ÖZKAYA, Başkan Yardımcısı Sayın Erdoğan KARTAL ve SÜR-KOOP Yönetim Kurulu Üyelerinin katılım sağladığı toplantıya, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü’nü temsilen Genel Müdür Yardımcısı Sayın Turgay TÜRKYILMAZ, Avcılık ve Kontrol Daire Başkanı Sayın Melih ER, Avcılık Düzenlemeleri Grubu’ndan Sayın Raife Melda AKGÜNDÜZ yanı sıra Sahil Güvenlik Komutanlığı’nı temsilen Fatik ÜNSAL, Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi’nden Prof. Dr. Vahdet ÜNAL, Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojileri Enstitüsü’nden Doç. Dr. Harun GÜÇLÜSOY, Mersin Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi’nden Prof. Dr. Hüseyin ÖZBİLGİN katılım sağladılar.

Amatör Balıkçılık camiamızı temsilen merkezi Ankara’da Bulunan ASOF Federasyonu ile merkezi Kocaeli’nde bulunan ABAF Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya Merkezi Konya’da bulunan AVRASYA Federasyonu’nun da bilgisi dâhilinde katılım sağlanmıştır.

Her iki guruptan da sekizer temsilcinin yer aldığı toplantıda amatör balıkçılık camiamızı temsilen,

A. Teoman SANALAN – ASOF

Bahadır M. CAN – ASOF

Engin UZTÜRK – ABAF

F. Burak KALAÇ – ASOF

M. Serkan İNANÇ – ASOF

M. Tarık ERSAL – ASOF

Murat KARAHAN – ASOF

Mustafa UYAR – ABAF

Katılım sağlamışlardır.

Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü’ne iletilecek olan ve son derece verimli geçtiğine inandığımız toplantıya ait sonuç raporu Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF-Türkiye) tarafından tarafımıza ulaştığında kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Saygı ve selamlarımızla…

Amatör Balıkçılık Federasyonu

ABAF Yönetim Kurulu

ABAF – Amatör Balıkçılık Federasyonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post İNEGÖL AMATÖR-SPORTİF OLTA BALIKÇILARI VE DOĞAL HAYATI KORUMA DERNEĞİ (İNOBDER)
Next post 2019 YILI ESBALDER TROFE BALIKLARI ALBÜMÜ