Oltacı & Avdoğa Dergisi Eskişehir TÜYAP Fuarı’nda

Hobi, sanat, spor gibi uğraş ve etkinliklere ilişkin ürün, donanım ve hizmetlerin geniş bir yelpazede tanıtıldığı fuar da  Avdoğa ve Oltacı Dergisi olarak, “Eskişehir Hobi, Spor ve Hediyelik Eşya Fuarı”na ESBALDER ile birlikte yerimizi aldık.

Standlarımızı avcı, balıkçı hobidaşlarla tanışma, kaynaşma fırsatı bulduk. Standımızı ziyaret eden avcı ve balıkçı dostlara Avdoğa ve Oltacı Dergisi hediye edilmiştir.

Fuarda ESBALDER Dernek Başkanı Osman Demirtaş’a Eskişehir’den ve çevre illerden yoğun ilgi olması bizleri mutlu etti.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun standı da yoğun ilgi ile karşılaştı.

Sanat ve spor olmak üzere iki ayrı salonda 100’ün üzerinde firmanın katılımcı olduğu fuara hobi, sanat, spor gibi uğraş ve etkinliklere ilişkin ürün, donanım ve hizmetler geniş bir yelpazede tanıtıldı. Geniş konsepti ile ziyaretçilerin tüm beklentilerini karşılayan fuar sanat ve spor camiasını tek bir çatı altında topladı. ilk kez Tüyap Eskişehir’de, Hobi, Spor ve Hediyelik Eşya Fuarı’na ev sahipliği yaptı.

Eskişehir yılın en iyi çıkış yapan ve en çok ziyaret edilen fuar merkezleriniden biri oldu. Beklentilerin çok üzerinde başarıyla yapılan fuara, hem katılımcı sayısı, hem ziyaretçi sayısı hem de Eskişehir’e kattığı etkinlikler bakımından hareketli geçti.

Yazının devamı ve görselleri OLTACI DERGİSİ EKİM 2019 104. SAYISINDA
ABONE OLMAK İÇİN 05443414082 WhatsaAp ABONE yazın sizi arayalım veya linki tıklayarak abone olunuz 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post OLTACI DERGİSİ EKİM 2019 104. SAYIMIZ ÇIKTI
Next post Mother Of All Tournaments 2019 Adana