AOSB – ASOF 4. Sportif Sazan Balığı Yakalama Yarışması Gerçekleşti

Anadolu Organize Sanayi Bölgesi 4. Cumhuriyet Haftası etkinliği kapsamında AOSB Yönetimi ve ASOF Yönetimi tarafından Anadolu Göleti’nde gerçekleştirilen 4. Sportif Sazan Balığı Yakalama Yarışması yapılan ödül töreniyle son buldu.

20 Ekim 2019 Pazar günü sabahı 08:00’de başlayıp 11:00’de biten üç saatlik mücadelenin sonunda 25 adet sazan balığı yakalanmış ve ölçüm işlemlerinin sonrasında Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlilerinin kontrolünde tekrardan Anadolu Göleti’ne bırakılmıştır.

EN BÜYÜK BALIK YAKALAMA

KATEGORİSİ

1. Ramazan Çalışır 70cm

2. Ertan Tümer 45cm

3. Hakan Güvendi 35cm

EN ÇOK BALIK YAKALAMA

KATEGORİSİ

1. Oğuzhan Çiftçi 10 Adet

2. Murat Uylası 4 Adet

3. Mert Osanmaz 2 Adet

Sportif Sazan Balığı Yakalama Yarışması yanı sıra Ankara Kent Konseyi’ne bağlı Ankara Bisiklet Meclisi Sporcularının da Kurtuluş Parkı’ndan AOSB’nde bulunan Çanakkale Şehitleri Anıtı’na kadar bisikletleriyle geldikleri etkinlikte Cumhuriyetimizi kuranlar ve yaşatanlar minnetle anılmıştır.

ASOF Üyesi OLTACILARDER, RASTGELE-DER ve GESBADER’li hakemlerin kontrolünde yapılan bu anlamlı yarışma sonrasında açıklama yapan ASOF Başkanı M. Serkan İnanç, üç saatlik bir yarışmada 25 adet sazan balığının yakalanıp tekrardan ait olduğu suya bırakılmasının ilerisi için ümit verici olduğuna değinerek; “Bu etkinliğin gerçekleşmesinden dolayı öncelikle Anadolu Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi olmak üzere emeği geçen ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Yazının devamı ve görselleri OLTACI DERGİSİ EKİM 2019 104. SAYISINDA
ABONE OLMAK İÇİN 05443414082 WhatsaAp ABONE yazın sizi arayalım veya linki tıklayarak abone olunuz 

tps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4-3si7QVXaAdwJymBmKm5RH1V5k_MGBkOzWAmP1D00XeMPw/viewform

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Nefesleri Kesen ASOF Türkiye 2019 Bolu Gölköy Mücadelesi Rekorlarla Son Buldu
Next post SİZİN TROFELERİNİZ