DAVETİMİZSİNİZ 30 KATEGORİDE YARİŞMA & ETKİNLİK ÖDÜLLER VE SÜPRİZ HEDİYELER

GAME FAIR 2018 TURKEY – POLATLI
Avdoğa Festivali
29-30 HAZİRAN – 1 TEMMUZ 2018
” Game Fair Turkey- Polatlı 2018” Ulusal AVDOĞA FESTİVALİ 29 HAZİRAN CUMA-30 HAZİRAN CUMARTESİ- 01 TEMMUZ PAZAR tarihleri arasında Polatlı poligon arazisinde yapılacaktır.
– Avcı Trap Atışı, Koşan Domuza Atış Yarışması, Tek Kurşun Atış Yarışması, Havalı Tabanca Atışları, Havalı Tüfek Atışları, Tabanca Atış yarışması, Levyeli Av Tüfeği Atışı, Geleceğin Avcıları Atış Yarışması (14-18 yaş grubu), Sapan Yarışması, Çocuklara Panayır Havalı Tüfek Atışı, Okçuluk Yarışması’nın yanı sıra Ördek Düdüğü Çalma Yarışması, avcı eşlerin katılacağı av yemeği yarışması gibi bir çok müsabaka düzenlenecektir.
– Açık hava fuarı anlayışıyla yapılacak olan organizasyonda dünyada üretilen yerli ve yabancı av tüfekleri ve fişekleri ile firmalara sağladığımız özel atış poligonlarında test atışları yapma imkanı sunuluyor.
– Panayır Alanında Polatlı yöresel ürünler ve yemekler için stantlar kurulacaktır.
– Sponsor firmaların ürünlerinin sergileneceği sektörel serginin yanı sıra Festival alanına kuracağımız çadır stantlarda (tente) avcılıkla ilgili el sanatları sergisi açılacaktır. Bu stantlarda zanaatkarlar yaptıkları sanat eserlerini sergileyeceklerdir.
– Avcılık Oskarları Ödül Töreni, avcılığın, av sektörünün ve yaban hayatının gelişmesi ve yaşatılması için özveri ile çalışan, sürdürülebilir bir avcılık için emek harcayanları teşvik ve takdir etmek amacıyla AVCILIK OSKARLARI ÖDÜLLERİ verilecektir.
Polatlı Belediyesi tarafından ”POLATLI Tarihi ve Sakarya Savaşı Turu” yapılacaktır.
Üç gün sürecek ” Game Fair ” Ulusal AVDOĞA FESTİVALİ’ne tüm dostlarımızı bekliyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post DAVETİMİZSİNİZ 30 KATEGORİDE YARİŞMA & ETKİNLİK ÖDÜLLER VE SÜPRİZ HEDİYELER
Next post Avcının Gözü, Kulağı, Sesi ABONE OLUNUZ Gelişmelere Uzak Kalmayın ..!