2023 Yılı Üniversite Öğrencileri Staj Başvuruları

Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü Duyurusu Kamu kurum/kuruluşları staj imkânlarını yalnızca “Ulusal Staj Programı” ile sunmaktadırlar.

Pilot uygulaması 2020 başlatılan, kıymetli işverenlerimizin desteği ile başarıyla sürdürülen ve OECD tarafından üye ülkelere 2 kez örnek gösterilen program aracılığıyla 160 binden fazla gencimize staj imkânı sağlanmıştır.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, tüm kamu kurumları ve özel sektörden gönüllü işverenlerin katılımı ile yükseköğretimde üç yıldır başarıyla sürdürülen Ulusal Staj Programı 2023 yılı başvuruları başlamış olup, 18 Ocak 2023 tarihine kadar devam edecektir.

Kamu kurum/kuruluşları staj imkânlarını yalnızca “Ulusal Staj Programı” ile sunmaktadırlar. Ulusal Staj Programı’na başvurular için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Geniş bilgi için tıklayınız. https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ulusalstajprogrami

Başvuru Adresi: https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ ve https://einsan.gov.tr/

Son Başvuru Tarihi: 18 Ocak 2023

Kaynak Linki = https://www.ogretmenler.net/haber/ulusal-staj-programi-2023-basvurulari-basladi-122432

 Bakanlığımıza 2023 yılında staj yapmak üzere kabul edilecek üniversite öğrencilerinin başvurularının Kariyer Kapısı Sistemi üzerinden yapılması gerekmektedir.

Başvurular, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin Ulusal Staj Programı kapsamında https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden 18 Ocak 2023 tarihine kadar alınacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Rize’de Olta Balıkçılığı İçin ‘Yemleme’ Çalışması
Next post Boyu 10 metre, ağırlığı 2 ton! İzmir’de balıkçıların ağına takılan köpekbalığı herkesi şaşırttı