DÜNYA BALIKÇILIK GÜNÜ KUTLAMALARI KAPSAMINDA DÜZENLENEN TURNA BALIĞI VE TATLISU LEVREĞİ YAKALAMA YARIŞMASI SONUCU

20 Kasım 2022 – Pazar günü Ankara, Mamak, Mavi Göl – Bayındır Barajı’nda ASOF Dünya Balıkçılık Günü Kutlamaları kapsamında federasyonumuzca organize edilen Turna Balığı ve Tatlısu Levreği Yakalama Yarışması 100 kişinin üzerinde katılım, 71 kayıtlı yarışmacı ile gerçekleşmiştir.

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı – Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğümüzden alınan izin, Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü – Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğümüz ile Mamak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün büyük destekleri, Ankara Büyükşehir Belediyemizin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik ve yarışmaya çok sayıda çocuk ve kadında katılım sağlamış olup yarışma öncesi, anı ve ödül töreni sırasında yarışmaya katılan çocuklara Sakarya’dan ( HDC Otomasyon ) Hakan Kılıç, Kocaeli/Gebze’den ( Keskin Tedarik ) İbrahim Şen ve Ankara’dan Orhun Akdemir arkadaşlarımızın destekleri ile alınan olta takımları hediye edilmiştir.

Yarışma ile ilgili birçok firmamızın desteği olmuş, sponsor afişimiz ve yarışmaya ait diğer fotoğraflarında yer alacağı paylaşımlarımız ilerleyen günlerde devam edecek olup yarışmada dereceye girenlere federasyonumuzca kupa, madalya ve değerli sponsorlarımızdan sağlanan ödülleri takdim edilmiştir. Yarışma sonunda En Büyük Turna Balığı Yakalama Kategorisinde Harun Türkoğlu birinci olurken En Büyük Tatlısu Levreği Yakalama Kategorisinde de Yusuf Berkan Okatan birinci olmuştur.

Su Ürünleri Kooperatifleri Merkez Birliği Başkanı (SÜRKOOP) Sayın Ramazan Özkaya, Ankara ili Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Sayın Macit Gençer, Mamak İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sayın Alper Dündar, Ankara Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği (ABİDOSD) Başkan Yardımcısı Sayın Murat Görücü ve çok değerli dernek üyeleri, ASOF Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, ANKARA’DA GELECEĞE RASTGELE Projemizin görevlileri, Ankara merkezli OLTACILARDER, RASTGELE-DER ve SİNABDER Derneklerimizin Yönetim Kurulları ile üyelerinden müsait olanlar da katılım sağlamışlardır.

21 Kasım Dünya Balıkçılık günü kutlamaları çerçevesinde düzenlenmiş olan bu etkinlik ve yarışma öncesi, anı ve sonrasında desteklerini aldığımız tüm kurum, kuruluş ve kişilere teşekkürlerimizi sunuyor, yarışmaya katılanları tebrik ediyor, dereceye girenlerin başarılarının devamını diliyoruz.

Her faaliyetimizde olduğu gibi bu faaliyetimizde de temiz yüreklilik ve gönüllülük esasıyla görev alan çok değerli arkadaşlarımıza da teşekkürü borç biliriz.

Saygı ve selamlarımızla,

Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu

ASOF Yönetim Kurulu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post 2 metreye yakın dev balık görenleri şaşkına çevirdi
Next post 12. Geleneksel ÖZGÜRLÜĞE OLTA ATALIM balık yakalama şenliği gerçekleştirildi.