Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu – ASOF temsilcileri Anıtkabir’i ziyaret etti

Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu – ASOF temsilcileri olarak 21 Kasım Dünya Balıkçılık Günü Kutlamaları kapsamında Anıtkabir’i ziyaret etti

Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu – ASOF temsilcileri olarak 21 Kasım Dünya Balıkçılık Günü Kutlamaları kapsamında Anıtkabir’i ziyaret ettik ve Atatürk’ün mozolesine çelenk koyduk.

Tören, Yönetim Kurulu Başkanımız M. Serkan İnanç’ın Şeref Defterini imzalamasıyla son buldu.

“Büyük Atatürk

Ülkemizin kurucusu yüce insan

Kurduğunuz bu güzel ülkede ki Amatör ve Sportif Olta Balıkçılarını bir araya getirmek için 21 Mayıs 2014 tarihinde Ankara’da kurduğumuz Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu (ASOF) temsilcileri ve üyeleri olarak huzurunuzdayız.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. yılında ASOF’un tüm fertleri, lisanslı sporcuları, dernek başkanları, kadınları ve geleceği emanet ettiğiniz gençleri ve çocuklarınız Cumhuriyete ve bu ülkeye ilelebet sahip çıkacaktır.

Tüm mücadelemiz, sizin kurduğunuz bu güzel ülkeyi yüceltmek için olacaktır. 21 Kasım Dünya Balıkçılık Günü vesilesiyle huzurunuza çıktığımız bugün size bir kez daha ülkemizi işaret ettiğiniz muasır medeniyetler seviyesine taşımak için huzurunuzda söz veriyoruz.

Cumhuriyetin ve bu güzel ülkenin kurulması için verdiğiniz büyük mücadele için önce sizi ve silah arkadaşlarınızı, sonra özgürlük, bağımsızlık ve demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirmiş tüm vatandaşlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Ruhun şad olsun.”

Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu

ASOF Yönetim Kurulu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post 12. Geleneksel ÖZGÜRLÜĞE OLTA ATALIM balık yakalama şenliği gerçekleştirildi.
Next post 4. AKDENİZ SURFCASTING TURNUVASI