DENOLDER Sportif Sazan Balığı Yakama Yarışması Sonucu

DENOLDER Denizli Amatör Sportif Olta Balıkçıları ve Su Ürünlerini Koruma Derneği olarak 4-5-6 Kasım 2022 tarihleri arasında Gökpınar (Karakurt) Barajı’nda düzenlemiş olduğumuz Sportif Sazan Balığı Yakalama Yarışması gerçekleştirilmiştir.

Amatör ve Sportif ruhla olta balıkçılığını tanıtmak, sevdirmek, gelişmesini sağlamak ve tatlı bir rekabet içerisinde bu heyecanı yaşamak amacıyla 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu, Su Ürünleri Yönetmeliği ve Amatör Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 5/2 Tebliğ’in belirlediği yasal kurallar çerçevesinde 3 gün süren yarışmamızı tamamlamış bulunmaktayız.

Yarışmamıza ilgi gösteren sporculara, hakem heyetine, görevli üyelerimize emeklerinden dolayı DENOLDER Yönetim Kurulu olarak teşekkür ederiz.

YARIŞMA SONUCU

En Büyük Balık Kategorisi:

1. Ma Bait Team

Engin Kulak

Mert Aygün

Çoşkun Güngör

En Çok Balık Kategorisi:

1. Denolder Carp Team

Hüseyin İbişoğlu

Derviş Avcı

2. Hasan Çelik Carp Team

Hasan Çelik

3.Erik Carp Team

Hüseyin Erik

Ceren Erik

İstilacı Türler Kategorisi:

1. Lütfü Özten

Neriman Özten dereceye girmişlerdir.

Dereceye giren takım ve yarışmacılarımıza kupa ve sponsor hediyeleri takdim edilmiştir. Yarışma sürecinde yakalanan tüm balıklar zarar görmeden suya iade edilmiştir. İstilacı tür olan İsrail sazanı balıklar ise alıkonulup suya iade edilmemiştir. Tüm yarışmacılarımıza ve görevlilerimize katılım ve dostluk çerçevesinde güzel bir etkinlik geçirmemizi sağladıkları için teşekkür eder başarılarının devamını dileriz. Rastgelsin.

DENOLDER Yönetim Kurulu Başkanı

Mustafa YALÇIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Antalya kıyılarında bulunan 14 gemi batığı su altı arkeologlarını heyecanlandırdı
Next post Burdur Gölü’nde korkutan görüntü! Göl iskeleden 18 metre uzaklaştı!