ŞAMPİYONLAR KIRIKKALE’DE HACILAR BELEDİYESİ KAMP ALANINDA BULUŞUYORLAR.

ŞAMPİYONLAR KIRIKKALE’DE HACILAR BELEDİYESİ KAMP ALANINDA BULUŞUYORLAR.
ASOF üyesi dernekler tarafından 2022 yılı içerisinde ülke genelinde düzenlenmiş olan Turna Balığı ve Tatlısu Levreği Yakalama Yarışmalarının şampiyonları bu hafta sonu Hacılar Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan TÜRKİYE TURNUVASI FİNAL YARIŞMASI’nda Kapulukaya Baraj Gölü’nde Yakala&Bırak Yarışmasında mücadele edecekler.
Kırıkkale ilinde bulunan Kapulukaya Baraj Gölümüzün Hacılar Belediyemiz sınırları içerisinde kalan kısmında 12 – 13 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ASOF 2022 TÜRKİYE TURNUVASI TURNA BALIĞI YAKALAMA FİNAL YARIŞMASI hazırlıkları devam ediyor.
ASOF ve OLTACI DERGİSİ olarak ziyaret ettiğimiz T.C. Kırıkkale Valiliğimiz Sayın Bülent Tekbıyıkoğlu’nun öncülüğünde başlayan çalışmalarda en büyük desteği veren kurumumuz ise Hacılar Belediyesi Başkanlığımız.
Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Koyuncu’nun yarışmaya katılacakların rahatlığı için alanda başlatmış olduğu çalışmalar ülkemizde faaliyet gösteren sportif balıkçılık derneklerimiz ve sporcularınca takdirle takip ediliyor.
Kilometrelerce uzaktan gelecek olan yarışmacıların Hacılar İlçemizde rahat edebilmeleri için her şey Hacılar Belediye Başkanlığı’nca en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post ASOF 2022 TÜRKİYE TURNUVASI TURNA BALIĞI YAKALAMA FİNAL YARIŞMASI
Next post Dinozorlardan kalma deniz dağlarında sıradışı canlılar bulundu