IIPFC – Istanbul International Pike Fishing Cup 7-8-9 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul Terkos Gölünde gerçekleştirilecektir.

Sürdürülebilir Balıkçılık, Çevre ve Sucul Alanların korunması ilkesini benimsemiş, Tarım Orman Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü, Arnavutköy İlçe Müdürlüğü ve Büyükçekmece İlçe Müdürlüğü birlikteliği ile İstanbul iç sularımız ve denizlerimizde gerçekleştirdiğimiz birçok koruma ve denetim faaliyetlerimiz ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Sosyal Sorumluluk Faaliyetlerine önem veriyoruz. Bu alanda Altınokta Körler Vakfı ve Türk Kalp Vakfı ile birlikte İstanbul Boğazında çeşitli faaliyetler gerçekleştirmekteyiz.

Milli Eğitim Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ile birlikte Öğretmenlerimize, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrencilerine ve Orta dereceli Okullarımızda Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı ve Doğa Kampçılığı eğitim faaliyetleri gerçekleştirilerek yeni neslimizin Doğa bilincine sahip bireyler olması için çalışıyoruz.

IIAFC – International Istanbul Arena Fishing Competitions Başlığı altında gelenekselleşmesi planlanan deniz ve iç sularımızda düzenleyeceğimiz bir dizin Balık yakalama yarışmasının ilki olan IIPFC – Istanbul International Pike Fishing Cup 7-8-9 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul Terkos Gölünde gerçekleştirilecektir.

Ülkemizde yarışma konsepti adına ilkleri yaşanacağı, dostlukların pekiştirildiği ve yeni dostlukların kurulacağı sıcak ortamda katılımcı olmaktan memnun olacağınız keyifli bir yarışma organize etmiş bulunuyoruz.

7,7 kilometre kare alanda 50 Bot ile gerçekleştirilecek olan yarışmada kullanacağınız Apple Store ve Google Play üzerinden telefonlarınıza ücretsiz indirip kullanacağınız hakem ihtiyacı gerektirmeyen ve yakalanan balığın fotoğraf çekiminden sonra hemen suya iade edilmesi sebebi ile balık ölümlerini engelleyecek olan bir yazılım gerçekleştirdik.

Mevcut kapalı devre yarışmalardan farklı olarak ülkemiz ve tüm dünyada kullanılarak anında yarışma skorlarına erişim sağlanacak ve favori işaretlenen takım balık yakaladığında favori seçen kişi mesajla bilgilendirilecek ve takımın sıralamadaki değişen yerini anında görebilecek.

Planlanan ve Gerçekleşecek yarışmalar hakkında birçok bilgi ve detaylara yazılım menülerinden ulaşabileceksiniz.

Siz değerli dostlarımız ile birlikte keyifli bir yarışma yaşamanın heyecanı ile hazırlanıyor ve sizlerin katılımlarını bekliyoruz.

Yarışmacı son başvuru tarihi                      : 20.09.2022 Saat: 23:59

Yarışmacı listesinin yayınlanması               : 22.09.2022

Katılım bedeli ödeme son günü                : 27.09.2022 Saat: 17:00

Yarışmacı kesin liste yayın tarihi                : 28.09.2022

İletişim                : 0507 472 8690

                            : 0532 059 3497

Saygılarımızla

IIAFC – İstanbul Uluslararası Arena Balık Avı Yarışmaları

İSOBDER – İstanbul Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Derneği

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Keban’da üretilen sazan yavruları 101 su kaynağına bırakıldı
Next post Atlantik’in derinlerindeki keşif gezisinde ‘mavi ve yapışkan’ bir canlı bulundu