ASOF, ANKARA İLİ BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ MACİT GENÇER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

ANKARA İLİ BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ MACİT GENÇER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİK

Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü görevine atanan Sayın Macit GENÇER’i makamında ziyaret edip kendisine hayırlı olması dileklerimizi ilettik.

Ankara ilinde sürdürülebilir balıkçılık, doğa ve çevre konularında İl Müdürlüğümüz ve ASOF olarak yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulan ziyarete ASOF Federasyon Başkanımız M. Serkan İNANÇ, Başkan Yardımcılarımızdan ve aynı zamanda SİNABDER Yönetim Kurulu Başkanımız Niyazi GERİKALAN, ASOF Sayman Üyemiz ve aynı zamanda OLTACILARDER Başkanımız İbrahim YILDIZ ile ASOF Denetim Kurulu Üyelerimizden Özden AYDIN ŞİMŞEK’ te katılım sağlamıştır.

Ankara ilinde ikamet eden Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığına gönül vermiş doğa aşığı olta balıkçılarının birçoğu tarafından tanınan ve sevilen Sayın Macit GENÇER’e yeni görevinde başarılar diler, çalışma arkadaşları ile birlikte Ankara ilinde sürdürülebilir balıkçılık, doğa ve çevre konularında yapacakları her türlü çalışmada yanlarında olduğumuzun bilinmesini isteriz.

Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu

ASOF Yönetim Kurulu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Sincan’da Zabıta Personeline Su Ürünleri Eğitimi Verildi.
Next post ASOF, BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AVCILIK VE KONTROL DAİRE BAŞKANIMIZ MELİH ER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ