Kömbe Fishing Sponsorluğunda ‘Amatör Olta Balıkçılığı’ Yarışmasında Finale Kalan Fotoğraflar

Kömbe Fishing sponsorluğundaki yarışmaya toplam 600 den fazla fotoğraf katılmıştır,600 fotoğraf arasında en çok beğeni alan 20 fotoğrafı bu sayfada beğeniye sunduk ve en çok beğeni alan bu fotoğraflar finale kalmıştır.

Bütün katılımcılara canı gönülden teşekkürler.Maksat yarışma değil tanışma ve kaynaşmadır.Bu 4 tane birbirinden değerli fotoğrafı Türkiyenin değişik yerlerinde yaşıyan değişik meslek dallarındaki jüri üyelerine sunacağız ve onların değerlendirmesi sonucu birinciyi belirleyip burada yayınlayacağız.

Ödüller:1 tane 16 gram Zepra glow Vib

1 tane 16 gram gold Vib

1 tane 16 gram FÜME Vib

1 tane 8.5 gram Zepra glow Vib

1 tane 8.5 gram gold-pink Vib

1 tane 16 gram zepra glow jiğ

1 tane 16 gram Gold jiğ

1 tane 17 gram füme Memjiğ

1 tane 17 gram zepra glow Memjiğ

1 tane 17 gram gold MemjiğToplam 10 parça

Kömbe fishing ürünleri kargo ücreti ödenip gönderilecektir.

Bu ürünler hoşunuza gidip satın almak istersenizde aşağıdaki seçkin bayilerde temin edebilirsiniz.

Ayrıca av bayisi arkadaşlar bu ürünlerde toptan almak ve işyerlerinde satmak isterlerse Müslüm Karabulut. Ve Erkan Tosun. Beylerden toptan satın alabilirler.

Perakende almak istiyenler:Ş.Urfa Karabulut av Müslüm Karabulut Malatya Fırat av Erkan TosunŞ.Urfa/Siverek Baykan av Hakan TekçeŞ.Urfa/Birecik Can avcılık Mehmet ÖzçetinD.Bakır Olta Diyarı Adnan KorkusuzD.Bakır Master Balık ve Doğa sporları Şeyhmuz ÇelikSiirt Ilısu av Muzaffer KoçakElazığ Aksiyon av Harun GülecenD.Bakır Fırat avAdıyaman Kılıç av Eyüp Murat KılıçAdıyaman Eylül Av bayi Abdullah Karakoç Eylül AVK.Maraş Arze av Ş.Urfa/Hilvan Mesut av Mesut YetkinŞ.Urfa/Hilvan Yetkin av Ramazan Yetkin G.Antep Yaban av Tolga Erdem G.Antep/Nizip Erkan UralKayseri Gül Av Bayiİstanbul/İstoç/ Av Deposu Serkan AkalınBursa Mavi Boncuk AV FahriKonya @Fikret av Fikret Şener

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Yavru caretta carettalar yangının dumanından yönünü bulamadı
Next post Kömbe Fishing ‘Amatör Olta Balıkçılığı’ Yarışması Sonuçları