ESBALDER Eskişehir Olta Balıkçıları ve Doğal Yaşamı Koruma Derneği 3 Yaşında

Değerli Üyelerimiz ve Amatör Sportif Balıkçılık Camiası ;

Bundan 3 yıl önce Onursal başkanımız Sn: Osman DEMİRTAŞ önderliğinde birbirinden kıymetli 21 ‘balıkçı’ ve doğa sever ile ,ilkeleri ve amaçları doğrultusunda aynı yolda yürümeye karar vererek kurulmuş olan derneğimiz ESBALDER bugün üç yaşına girmiş bulunmaktadır. 3 yaş her ne kadar ufak bir sayı olsada , herbir üyemizin bireyselinde Eskişehir,de bulunan en deneyimli balıkçılar olması ve çalışkanlıkları sayesinde kısa sürede kendini tüm camiada haklı bir yer edinmiştir.

Her bir üyemizin derneğe katmış olduğu destek , çaba ve fikirleri ile büyüyen derneğimiz emin adımlar ile ileriye yürümektedir.

Dernekçilik en kısa ve öz olarak ‘Topluma karşılıksız hizmet etmek’ demektir. Bu düstur ile çıktığımız yolda amaclarımız ve hedeflerimizden sapmadan Amatör Sportif Balıkçılık için çaba sürdürmeye ve ESBALDER catısı altında toplanan ailemizi bilgi ve deneyimler ile büyütmeye devam edeceğiz ..

Öncelikle kıymetli Esbalder üyelerimize daha sonra bizleri destekleyen tüm Amatör Sportif Balıkçılık Camiasına teşekkürü borç biliriz

İYİKİ DOĞDUN ESBALDER

ESBALDER Yönetim Kurulu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Denizlerin en önemli canlılarından biri olan denizhıyarının soyunun geleceği tehlike altında.
Next post İlk kez aynı anda bir mağarada 3 yetişkin dişi ve 2 yavru görüntülendi! Heyecan yarattı…