Adana’da Seyhan Baraj Gölü’nde bir balıkçı teknesi su alarak battı.

Adana'da balıkçı teknesi battı: Bir ölü

Adana’da Seyhan Baraj Gölü’nde bir balıkçı teknesi su alıp battı. Teknedeki 2 kişiden Fatih Gözüküçük kurtarılırken, Suat Özacarlı’nın cansız bedenine ulaşıldı.

Teknedeki Suat Özacarlı (58) kayboldu, yanındaki arkadaşı Fatih Gözüküçük ise vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Başlatılan arama çalışması sonrası Suat Özacarlı’nın cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, saat 06.30 sıralarında merkez Sarıçam ilçezi Ayvalı Mahallesi’nde yaşandı. Sabahın erken saatlerinde tekneyle baraj gölüne açılan Suat Özacarlı ve Fatih Gözüküçük, balık avının ardından dönüşe geçti. Fakat kıyıya yaklaşık 50 metre mesafede tekne su almaya başladı. Özacarlı ve Gözüküçük, kıyıya yüzerek ulaşmak için suya atladı. Durumu fark eden mahalleli de yardım etmek için tekneyle suya açıldı. Mahalleli Fatih Gözüküçük’ü kurtarırken Özacarlı’ya ise ulaşılamadı.AdChoicesADVERTISINGAdChoicesADVERTISING

Başlatılan arama çalışması sonrası Suat Özacarlı’nın cansız bedenine ulaşıldı. Özacarlı’nın cenazesi kıyıya çıkarılırken, yakınları gözyaşlarına boğuldu.

EŞİ VE OĞLU, SON KEZ SARILDI

Eşi ve oğlu kıyıya gelip, Özacarlı’nın cesedine sarıldı. Yakınlarının güçlükle uzaklaştırdığı acılı kadın ve oğlu, sinir krizleri geçirdi. Özacarlı’nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

(DHA)

Kaynak Yeniçağ:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post İstanbul Boğazı’nı istila ettiler! Su altından ve havadan görüntülendiler!
Next post Sanatın en derin hali: Dünyanın en güzel su altı müzeleri