Yakaladığı deniz canavarını görünce dehşete düştü!

39 yaşındaki balıkçı, yakaladığı kurt yılan balığını görünce hayatının şokunu yaşadı. Devasa balığı ve keskin dişlerini gördüğünde gerildiğini anlatan balıkçı, her ne kadar korksa da o anları ölümsüzleştirmek istedi.

Onlarca kez paylaşılan ve yüzlerce yorum alan fotoğrafların altına bir sosyal medya kullanıcısı “Yüzünü ısırmasına izin verme” diye yazdı. Bir Facebook kullanıcısı “kabus” ifadesini kullanırken, bir diğeri de “Onu ait olduğu yere bırak” yorumunda bulundu.

9ÜÇ TÜRÜ BULUNUYOR

ÜÇ TÜRÜ BULUNUYOR 

Kurt yılan balığının üç türü bulunuyor. Benekli kurt yılan balığı, Atlantik kurt yılan balığı ve Kuzey Atlantik kurt yılan balığı olmak üzere üç türü bulunan balık, kuzey Atlantik ve Pasifik Okyanusu’nda yaşıyor.

Bu ayın başlarında, beş adam Avustralya’nın Sydney kıyılarında 900 kiloluk bir köpek balığı yakaladı. 45 dakika boğuşan balıkçılar, kaplan köpek balığını sürüklemeyi başardı.

11

Kaplan köpek balığı, genellikle vahşi doğasıyla biliniyor. Özellikle Avustralya’da İnsanlara saldıran büyük beyaz köpek balığından sonra ikinci sırada yer alıyorlar. kaynak milliyet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Leğenin İçinden Çıkıp Başarılı Bir Kaçış Gerçekleştiren Balık
Next post Van Gölü’nde keşfedilen balığa ‘Vangölü Küçük Mercan’ adı verildi