ASOF… Sürdürülebilir balıkçılık, doğal yaşamın korunması ile ilgili kurumları göreve davet ediyor.

Resime tıklayın videoyu izleyin

https://www.facebook.com/mserkan.inanc/videos/10158817965678194

GÖREVE DAVET..

BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜDOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Programı seyretmedim. Yapılan paylaşımlar, özelime gelen mesajlar ve konu altlarına yazılanlardan anladığım kadarıyla üç-dört ihlal birden yapılmış ve hem de Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’na bağlı TRT BELGESEL kalanında yapılıp tüm Türkiye’ye, hatta dünya ya izletilmiş. İşin garip tarafı konuya hakim doğa aşığı amatör olta balıkçıları program yayınlanmadan önce TRT BELGESEL sosyal medya hesabından paylaşılan fragmanın altına KANUNEN SUÇ OLAN EYLEMLERİ YAYINLAMAMALARI konusunda uyarılarını yapmış ama ne hikmetse ilgililer tarafından dikkate alınmamış.

Program yayınlandıktan sonra bu çirkin görüntüleri izleyip tepkisini gösteren tüm doğa aşıklarına öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Paylaşılan fragmanın sosyal medya hesabından kaldırılması hiçbir şeyi değiştirmez. Bu programı bir daha yayınlamamak ya da o bölümleri kaldırarak yayınlamak gerek.

Hatta kurallara uyan, avlaklarını, doğasını koruyan herkesten de yayınlanan bu görüntülerden dolayı özür dilemeleri lazım.Bu ülkenin sürdürülebilir balıkçılık, doğal yaşamın korunması ile ilgili görevli kurumlarını da göreve davet etmenin tamda zamanı. Gereğini yapmaları şart.Yapılan suçtur, cezasız kalmamalıdır.

Saygı ve selamlarımla,

M.Serkan İNANÇ

Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu

ASOF Yönetim Kurulu Başkanı

https://www.facebook.com/mserkan.inanc/videos/10158817965678194

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Tuzla Sulak Alanı’nda göçmen kuş akını yaşanıyor
Next post Mersin’de deniz kaplumbağalarının yuvalama alanı temizlendi