Balıkçılar, deniz kaplumbağasını kaplan köpekbalığının çenesinden kurtarıyor

Balıkçılardan biri Fox News’e ‘Hayatta bir kez oldu’ dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=wBjVxY2SVws&ab_channel=KaiOwenFishingd-1

Balıkçılar, deniz kaplumbağasını kaplan köpekbalığının çenesinden kurtarıyor, vahşi video şovları

Kai Owen Fishing’den Kai Survance, Fox News’e kendisinin ve arkadaşı Bronson Russell’ın biraz wahoo yakalama umuduyla 22 Kasım’da “sabah ilk iş” balık avına çıktıklarını anlatıyor. Ancak suya indikten kısa bir süre sonra, adamlar daha sonra kaplan köpekbalığı olduğunu öğrendiklerini fark ettiler.

Bu şanslı bir kaplumbağa.

Bahamalar kıyılarındaki birkaç balıkçı , geçen hafta bir kaplan köpekbalığının çenesinden bir deniz kaplumbağasını kurtarmayı başardı – ve şimdi de hayatlarında bir kez yakaladıkları avların görüntüleri TikTok’ta viral oluyor.

Onun balıkçılık maceralarını paylaşan Kai Survance,  Kai Owen Balıkçılık , o ve arkadaşı Bronson Russell bazı wahoo yakalama umuduyla ile, 22 Kasım tarihinde balığa “sabah ilk iş” için yola çıktığını Fox News söyler. Ancak suya indikten kısa bir süre sonra, erkekler daha sonra kaplan köpekbalığı olduğunu öğrendiklerini fark ettiler.

“Kıyıdan üç mil açıktaydık ve etrafa sıçradı. Aslında bunun bir marlin olduğunu düşündük, ”dedi Survance Fox News’e.

VİRJİNYA SAHİL MAKARASINDA BALIK İÇİNDE ANGLERS GENELLİKLE SADECE TROPİK SULARDA BULUNUR

Adamların sosyal medyada paylaştığı görüntülerde görüldüğü gibi , köpekbalığı kısa sürede kaplumbağanın ağzına atıldığını görmelerine yetecek kadar yaklaştı – ama uzanıp kapamayacaklarını biliyorlardı.

Survance Fox News'e "Elimi oraya sokmak istemedim, o kaplan köpekbalığı devasa bir şeydi" dedi.

Survance Fox News’e “Elimi oraya sokmak istemedim, o kaplan köpekbalığı devasa bir şeydi” dedi. (Kai Owen Balıkçılık, Inc / @ kaiowenfishinginc)

Survance, “Elimi oraya sokmak istemedim, o kaplan köpekbalığı çok büyüktü” dedi.

YAŞAM TARZI BÜLTENİMİZE KAYDOLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bunun yerine çift, köpekbalığı tutuşunu gevşetene ve kaplumbağayı hareket ettirecek kadar uzun süre bırakana kadar bekledi.

Survance, “Tekneyi yedekledik ve yakaladık … sığ suya doğru üç veya dört mil gittik” dedi. İkili daha sonra, Survance’in belirttiği gibi, muhtemelen bu durumda olduğu için şok olan kaplumbağayı bıraktı.

FOX HABER UYGULAMASINI ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Survance, “Hayatımda bir kez oldu” dedi, “Su üzerinde sayısız saat geçirdim. Yürümeye ve yüzmeye başladığımdan beri, su üzerindeydim … ve bu benim en çılgınca şeylerden biri olmalı. ‘gördüm.”

Daha fazlasını görmek isteyenler için Survance ve ekibi, Kai Owen Fishing Inc. YouTube hesabına ait ek görüntüler çekti .

By Michael Bartiromo | Fox Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Amatör balıkçı özel yapım oltayla yakaladı. Okyanusları aşıp geldi Aydın’da avlandı
Next post Gölü kurtarmak için bir kampanya başlatıldı. Sen de destek ol!