Nasip Suyu Kral Levrek / Ocak UĞUR

Nasip Suyu Kral Levrek

Tüm dostlara, dost görenlere selam olsun…

Uzun bir süredir peşinde koştuğum Levrek balığı ile olan vuslatın hikayesi bugüne kısmetmiş. Nasip eden Rabbime sonsuz şükürler olsun.

Levrek denilince akıllarda oluşan o deli sorular ve fırtınaları tüm levrek sevdalısı dostlarım bilir.

İşte Alabalık Sevdalısı bu kardeşinizde o Levrek ateşine 3 yıl önce düşüp çevresinde bu balığı yakalayan ve tecrübe etmiş olan, nazının geçtiği, gönül bağı duyduğu dostlarından her fırsatta Levrek hakkında bilgi alarak ve her gün üzerine dahada yeni şeyler öğrenip deneyerek başladı.

Bu balığı yakalamamdaki en önemli nokta tabi ki Yüce Rabbimin nasip etmesi. onun ardı sırada diğer bağlayıcı sebepler geliyor. (Teknik bilgiler, teorik bilgiler, sayısızca sonuç alınamamış avlar, kullanılacak ekipman bilgileri ve hiç pes etmeden ve bazen tam pes edecekken tekrar ateşlenen o iç kıpırtısı)

Fazla uzatmadan avın hikayesine gireyim…

Bir haftadır gitmeyi planladığım fakat her gün bir iş çıkıp da gidemediğim, çok şükür sonun da bu Cumartesi günü kısmet olup da deniz kenarına inmeye niyet etmemle başladı bu avın hikayesi.

Cumartesi günü tüm zamanımı denize ayıracaktım. Sabah erken kalktım, fakat içimden kalkıp çıkıp gitmek gelmedi.Kendi kendime öğleden sonra gideceğim dedim.

Öğlen vakti yaklaştığında herşeyi hazırladım, hedefim tabi ki levrekti, namazın ardından yola çıkıp levrek peşine revan olacaktım.

Tam bu sırada spin avına yeni başlayan Muhammet abim aradı, onunda işleri vardı ve balığa gelemeyecekti.Fakat işi iptal olmuş ve beni aramış.

Yazının devamı ve görselleri OLTACI DERGİSİ ARALIK 2019 106. SAYISINDA

ABONE OLMAK İÇİN 05443414082 WhatsaAp ABONE yazın sizi arayalım veya linki tıklayarak abone olunuz

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4-3si7QVXaAdwJymBmKm5RH1V5k_MGBkOzWAmP1D00XeMPw/viewform

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post DERYA KUZULARI / Hristo YUVANİDİS
Next post SİZİN TROFELERİNİZ / Kadir AKAR